ee

Lapataiga mo le fausiaina o le taumalulu o sooga matagofie

A maeʻa le sau malulu, e malulu le tau ma malulu le ea o le autumn, o se taimi lelei lea mo le fausiaina o le aulelei soofaatasi sui.Ae ui i lea, ona o le pa'ū o le vevela, o le fausiaina o le sooga matagofie e fesoʻotaʻi ma le vevela i totonu, susu ma le ea, lea e tuʻuina atu i luma nisi o manaʻoga fou mo le fausiaina o le faʻaogaina o le matagofie.

 

Walson Beauty Joints e faamanatu atu i tagata uma o mea nei e tatau ona gauai i ai i le fausiaina o Winter Beauty Joints:

1. Tevela

01※ O le vevela o le fausiaina e manaʻomia e sili atu i luga ole 5℃

Afai o le fale fou e leai se faʻamafanafanaga i le taimi o le fausiaina o le US, e mafai ona faʻaogaina eletise eletise e faʻateleina ai le vevela o le siosiomaga fau fale.Mo nofoaga faufale e iai tulaga, e mafai ona ki lelei le ea malulu e faʻateleina ai le vevela o le nofoaga fau.

 

02※ Tapuni lelei faitotoa ma faamalama

O le matagi i le taumalulu e matua malulu, maualalo le vevela ma le savili malulu e faigofie ona mafua ai le taʻe ma le faʻaitiitia o le sooga matagofie i le taimi o le faʻamalositino, manatua e tapuni faitotoa ma faamalama pe a faʻaogaina le sooga matagofie.
03※ Fa'avela lelei le oloa pe a maualalo le vevela

A oʻo i lalo le vevela i totonu ole 5 ℃ i le taumalulu, e mafai ona faʻaogaina le vai mafanafana ile 40 ℃ -60 ℃ aʻo leʻi fausiaina e faʻamalo le oloa faʻamaufaʻailoga i le setete faʻamaufaʻailoga mo le tusa ma le 10 minute, ina ia aua neʻi faʻafefiloi le vaega A ma le vaega B. o le sooga matagofie i le taimi o le fausiaina.E le tutusa, e le mafai ona ausia le aafiaga manaomia pe a uma ona lolomi.Pe a blanching i totonu o le pakete, o le faʻasalalau uafu o le sui sooga matagofie faʻasaga i lalo ma le pito i lalo faʻasaga i luga.

I le taimi o le fausiaina o le taumalulu, mo le kelu toner lapopoa (auro mamalu, siliva mamalu, ma isi), e tatau ona i ai se tipi tele o le kelu (ae le o le tele), lea e mautinoa ai le tutusa o le toner i le colloid.

 

04※ O le vevela e teu ai e mana'omia e sili atu i le 5℃

O le vevela o le teuina o mea teuteu i le taumalulu e tatau ona i le va o le 5 ℃-30 ℃.

 

05※ E tatau ona lelei le su'iina o le fola

I le itu i matu, o le faʻamafanafanaina o le fola e masani ona faʻaaogaina, ma e sili atu le matagofie o suʻega e faʻaaogaina.Talu ai e leai ni su'iga matagofie e faia, o le vevela e maua mai i le fa'avevela o le eleele o le a tafe mai i fafo mai le su'iga, lea o le a aumaia ai le pefu ma fa'atupu ai siama.

Fausiaina o tulaga faʻamafanafana fola: Faʻalogo i le maualuga o le vevela i totonu o le lotoifale e lata ane i le paipa faʻavevela, lea o le a maua ai ni faʻafefe o le ea.

A mafanafana le potu, e mafai ona e tapeina le faʻavevela mo sina taimi, faʻatali seʻia oʻo i le vevela i le eria e maualuga le vevela o le lotoifale, ona faʻapipiʻi lea o le kelu, ona ki ai lea o le vevela pe a uma ona faʻaoga le kelu.I lenei auala, e mafai ona aloese mai pulupulu.

Fausia i lalo o tulaga faamafanafana fola: A suo le kelu i lalo o tulaga faamafanafana, taumafai e aloese mai le tosoina o fasi pa'u i va.Talu ai i lalo o tulaga faʻafefe, e tusa lava pe faʻamalolo le colloid, o le a le tulaʻi le maaa o le colloid, o lea e faigofie ai ona paʻu ese le faʻapipiʻi fasi i le va.


Taimi meli: Iul-02-2021